ojojoj!!

Shit vad dålig jag känner mig nu, har inte skrivit på hur länge som helst, men man kan väl bli lite ursäktad med en liten här hemma, som är bra på att stjäla uppmärksamheten!!

Sista veckorna har varit fyllda av Namnfest, som var otroligt lyckad, tack alla som kom!!
Sen har det mest varit mys, Rickard var ju hemma på långhelg över kristiflygare och vi hade några riktigt mysiga dagar.
I lördags var vi hemma hela dagen, Robin kom för att plugga med Rickard och nån timme senare, kom även Mats, roligt att träffa dem igen, var längesen sist vi umgicks. På seneftermiddagen begav vi oss ner till en gräsmatta utanför bunkern där vi skulle grilla, dricka och bara ha det bra hela kvällen, vilket vi verkligen hade!
Det var strålande väder, alla var på topphumör och Ronja sov sig igenom hela kvällen (skönt)

Hon har nu blivit så stor att hon inte vill ligga i vagnsliften längre, så nu får jag ta ur den och spänna fast henne istället så hon kan få sitta upp!
Mycket nöjd är hon när hon får vara med och se allt som händer. Hon har även bestämt sig för att kunna sitta nu, inte sätta sig upp men sitta själv på golvet eller soffan, och är såå stolt över det.

Vi fortsätter med hennes ätande, hon är verkligen helt galen i mat (hon kanske brås på sin mamma, efter vad jag har hört).

Tyvärr har vi en väldigt jobbig period här hemma nu, då Ronja gråter sig igenom största delen av dagarna och tar kanske ett par timmar att natta på kvällen, vi vet inte vad som hänt, det har kommit helt plötsligt och hon är otröstlig, vilket gör mig väldigt frustrerad och jag börjar tvivla på min kvalitét som mamma.


Nu tillexempel får jag nog gå in och hjälpa Rickard då hon skriker så hon skakar.


Komentera:)

Lägger upp lite bilder senare


long time....

Ja, nu var det ett bra tag sen jag skrev någonting här.
Det har varit en vecka fylld av matprovning, trötthet och en Ronja som håller på att få tänder...Feber varje dag, alvedon och ont i munnen är inte kul när man är stor, så hur kul är det när man är så liten som Ronja.

Idag är det namnfest för henne så jag uppdaterar imorgon om dagens händelser!

slänger in en bild på Ronja när hon äter, nöjd och belåten


och en där vi äter upp mammas rumpa

Tisdag!

Känns som det enda jag egentligen gör, är att räkna ner dagarna på veckan tills det blir helg och Rickard är hemma. Ogillar verkligen hela 8-17 grejen.
Jag älskar att vara hemma med Ronja, det är inte det, bara det att jag verkligen hatar när Rickard är borta.

Idag har det hittills varit en rätt lugn dag, Ronja har nu sovit i nästan tre timmar, vill inte väcka henne, sover hon så behöver hon uppenbarligen sömnen. Hon sov rätt bra inatt iofs, somnade typ halv åtta igår och sov till två, sen somnade hon om efter lite mat och sov till halv sju. Bättre än på länge...
Jag är så uttråkad på vädret, har säkert en miljon saker jag borde gjort idag, men mina krafter tryter. När Ronja somnat för några timmar sen, la jag mig i soffan och somnade. Helt slut verkligen.

funderar på att plocka lite och sen kanske baka, vi har en massa ägg som måste ätas upp.
Tvätta gjorde jag igår ochdet är i  nuläget inte lönt att sortera, Ronja sover i vårt rum.

Fortsätt kommentera, jättekul att läsa!!



Längesen sist!

Ja, det var ett tag sen nån av oss skrev nu. Det har varit lite mycket helt enkelt.
Jag låg ju sjuk i bihåleinflammation och sen kom det fina vädret och drog oss utomhus.
Igårkväll kom vi tillbaka från en tripp till skåne. Vi åkte ner för att fira valborg på äkta lundensiskt vis och passa på att få lite barnvakt.
Det gick riktigt bra allt, Ronja var så duktig när min pappa passade henne. Rickard och jag fick lite egentid och kunde för en gångsskull bete oss som studenter/ungdomar.
Vi kunde inte haft mer tur med vädret när vi var nere, runt 25 grader varje dag och strålande sol. Självklart brände vi oss, Rickard mer än mig men det är så det brukar vara. När lördagen kom var han så röd som en kräfta.
Det var riktigt kul att komma ner och träffa lite folk, många som man saknar där nere nu.

Men nu är vi tillbaka i vardagen med massa att fixa. Rickard jobbar och jag jobbar på mitt sätt, med Ronja och allt här hemma.
Ronja börjar bli så duktig, hon sitter i stort sätt själv nu och pratar för fullt. är ett riktigt litet matvrak som älskar banan nu också.
Tänk att det gått mer än tre månader sen hon föddes. Kan inte fatta det.
Jaja, det kommer upp lite bilder så småningom på vårt lilla charmtroll.

Glöm inte att kommetera folk, vore kul att få lite koll på vilka som läser bloggen egentligen!!


lägger upp lite bilder nu på henne, från innan vi åkte ner, när hon hade en dag med farmor och P-e!


RSS 2.0