Skåne!!

Japp, idag, om några timmar, åker vi ner till skåne. Där stannar vi till den 26:e!
Ska bli såå skönt att komma iväg lite, få lite omväxling och bara slappa och vara ute en massa i stugan.
so so long på er här i värmland så ses vi i månadsskiftet och hej på er i skåne, nu kommer vi!!

Bjuder på en bild på en tre dagar gammal tjej!
Tre dagar gammal Ronja, tänk att hon varit så liten...

Riktigt kass...

Jopp, det har man verkligen blivit, riktigt dålig på att skriva. jag vet inte varför,men jag har väl inte såå mycket tid, och när jag väl har tid, prioriterar jag vila framför skrivande.

Sista tiden har varit rätt härlig, vi har kunnat vara med och umgåtts mycket med våra gamla vänner, något som både Rickard och jag saknat. Vädret har varit underbart och jag har bränt mig rätt bra. Det blev dock till brunt efter ett par dagar, och nu, med läderhud, fjällar jag och solbrännan försvinner sakta men säkert...Lagom kul!

Ikväll ska vi på middag hos Micke, en gammal kompis till Rickard som länge tyckt att vi ska komma dit och hälsa på. Det blir en tidig kväll då jag inte gillar att bryta Ronjas rutiner, speciellt inte på vardagar.
Imorgon är det avslutningssittning med LINDA, Rickards studentförening. Vi ska dit och har barnvakt i form av Maggan och P-e, tack!!

Veckan hittills har bestått av att i måndags gå en långpromenad i solen för att sedan känna mig stekt och jag var tvungen att lägga mig i skuggan, Ronja sov som en stock i värmen och var helt slut resten av dagen.
I tisdags, var jag på stan och lunchade med Christer och Cilla, mycket trevligt, längesen man träffade dem.
Jag fortsatte min dag i stan och handlade lite grejor som behövdes..
Igår hade jag en väldigt väldigt trevlig fika/lunch med Tessan på uni, längesen jag var där, kanske oktober sist, och som sagt, riktigt mysigt!!

För Ronja går allt jättebra, hon är gnällig och mammig men så är det, däremot börjar hon nu sakta men säkert försöka åla sig fram på golvet, jättekul att se hur hon försöker!

Just nu längtar jag så mycket tills nästa vecka, då vi åker ner till skåne, för en drygt två veckor lång semester. Helt perfekt läge för det!!

Ronja har den här veckan fått upp smaken för majskrokar (www.majskrokar.se)och är överlycklig att ha nåt att smaska på.



Ronja i de kläder som Maggan sytt till namnfesten!!
Vadå söt?

RSS 2.0