Bihåleinflammation!!

Yep, så var det, precis som jag trodde så har jag Bihåleinflammation. Jag ringde vårdcentralen imorse eftersom jag fortfarande inte blivit nåt bättre, de gav mig en tid, väl där fick jag ta prover och fick utskrivet penicillin. Så nu är det bara att vänta på att den börjar verka. Rickard flexade halva dagen idag för att kunna hjälpa mig med Ronja nu när jag är sjuk, jättesött av honom!
Annars är allt lugnt, vi tar det riktigt lugnt idag. Var lata och köpte med oss pizza hem, gottgott.
Nu, mys!!

Ledsen Ronja...

Ja usch vad ledsen hon är just nu. Vi försöker somna henne som vanligt och hon är otröstlig. Det går verkligen inte att trösta henne, nu fick Rickard gå ut och gå en runda och se om det hjälper, jag fick inte följa med för att jag är för förkyld.
Det gör så ont att höra henne skrika som hon gör. Verkar som hon har mat som ligger och retas med henne och vill upp men inte kommer upp. Ingen höjdare.
Annars har det varit en bra dag, Rickard och Ronja var nere och hälsade på Magnus och Marie ett tag och jag låg hemma och sov och snörvlade.
Ronja fick ett jättefint gosedjur som hon älskade!!
Imorgon är det måndag igen och Rickard ska jobba, jag kanske tar hjälp av Maggan imorgon om jag mår som jag mår nu.
Nu ska jag titta färdigt på Gossip Girl och hoppas att det går bra för Rickard med lillan!!

Sjuk och inställda middagar!

Ja det var verkligen lägligt att bli sjuk nu, eller inte...Ligger med värsta förkylningen på länge, som jag tror utvecklas till bihåleinflammation.
Riktig tur att Rickard är hemma så han kan ta Ronja, annars vet jag inte vad jag gjort.
Tack Maggan för igår, att du kunde komma och ta henne några timmar, så jag fick sova.
Den här helgen blev det verkligen inget kul alls, vi som skulle ha folk på middag, både fredag och lördag. Vi fick snällt säga att jag blivit ordentligt sjuk.
Tur att Ronja verkar må bra och att hon leker som hon brukar. Det enda som känns annorlunda är att hon blivit väldigt gnällig på kvällarna när hon ska sova, men det kan ju vara tänderna som bråkar.
Rickard och Ronja åkte in till stan en sväng idag för att låta mig vila. Det var en demonstration efter piratebay domen som de kollade in en sväng, men kom rätt snart hem igen.

sötnöt

Det blev en bra dag, trots allt!

Dagen idag har verkligen växlat minutvis.
Vaknade imorse med ont i halsen, feberkänslor och en känsla av att bara börja gråta. Vilket jag också gjorde. Rickard stannade hemma lite längre innan han gick till jobbet, för att hjälpa mig med Ronja som vaknat klockan 6 och vägrat somna om.
Allt det jobbiga som varit tidigt på morgonen försvann när Ronja började skratta och leka som aldrig förr.
Vi hade en mysig förmiddag, men jag kände att jag inte skulle orka hela dagen, så Rickard och jag bestämde att han skulle gå tidigare från jobbet och möta upp mig i stan, där vi skulle handla inför helgen.
Ronja och jag åkte in till stan lite tidigare så att jag skulle få i mig en kopp kaffe och hon skulle få sova lite längre i vagnen, väl inne i stan sprang vi in i Niklas, som det var riktigt längesen man såg. Vi gick och tog en kopp kaffe och pratade av oss tills Rickard kom.
Vi gick sedan och handlade inför morgondagens middag.

Väl hemma tog Rickard hand om Ronja medan jag lagade maten, chicken nuggets och ris fick det bli. Vet inte varför, men jag har sen ett tag tillbaka varit extremt sugen på det, väldigt ofta!

Nu sitter jag här och äter popcorn, medan Rickard försöker natta en övertrött Ronja som inte alls vill något överhuvudtaget. Det skär verkligen i hjärtat när hon skriker.

Nystart!


Ja, nu försöker vi igen.
Både Rickard och jag har haft blogg tidigare men varit för lata för att skriva.
Nu när vi har Ronja kanske vi kan försöka oss på att klottra lite mer...
För er som inte vet, fick Rickard och jag vår underbara dotter den 30/1 iår.




slänger in en bild på myspappan och mystjejen från förra veckan!
slänger in en bild från förra veckan, på Rickard och Ronja. Myspappa och sötnöt!!

RSS 2.0